VERKKOKAUPAN KÄYTTÄJÄSOPIMUS / TOIMITUSEHDOT

1. YLEISTÄ

1.1. Tämä käyttäjäsopimus sisältää Konepalvelu Kuivalainen Oy:n (jäljempänä ”Palvelun tarjoaja”) eastmx.fi -verkkopalvelun (jäljempänä ”Palvelu”) käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.
1.2. Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Konepalvelu Kuivalainen Oy (0847537-7), Ivontie 9, 80260 Joensuu
1.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle.

2. MUUTOKSET

2.1. Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.
2.2. Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

3. VERKKOTUNNUSTEN LUOMINEN

3.1. Käyttäjä voi luoda verkkotunnukset täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näin käyttäjä rekisteröityy eastmx.fi -verkkopalvelun käyttäjäksi.
3.2. Tunnukset voi luoda ainoastaan luonnollinen henkilö.
3.3. Tunnusten luominen on maksutonta.
3.4. Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä tunnukset.
3.5. Tunnusten luonti / rekisteröityminen on vapaaehtoista.

4. HENKILÖTIEDOT, NIIDEN KÄYTTÖ JA MUUTTAMINEN

4.1. Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostisosoite ja salasana.
4.2. Palvelun tarjoaja ei luovuta tietoja ulkopuolisille.
4.3. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.
4.4. Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa tai toimittaa se postiennakolla.
4.5. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa.
4.6. Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot.
4.7. Asiakasrekisterin tietojen muuttaminen tapahtuu Palvelun tarjoaja toimesta. Muutokset voi pyytää laittamalla viestiä sähköisesti osoitteeseen info(at)eastmx.fi

5. KÄYTTÄJÄN VASTUUT JA VELVOLLISUUDET

5.1. Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta.
5.2. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.
5.3. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista.
5.4. Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

6. TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

6.1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
6.2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku ja Jousto
6.3. Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express
6.4. Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

7. TUOTTEET JA HINNASTO

7.1 Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetuksesta aiheutuvia kustannuksia, ellei toisin ole mainittu. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.
7.2 Tuotteen hinnan noustessa ennen lähetyksen käsittelyä East MX:stä tilatut tuotteet toimitetaan alkuperäisellä hinnalla. Jos tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta muutoshetken hinnan mukaisesti. Hinnan laskiessa toimitamme tuotteen automaattisesti uudella halvemmalla hinnalla.
7.3 East MX pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä.
7.4 Asiakkaan toivomuksesta valmistetuille, tilatuille tai muokatuille tuotteille ei myönnetä yksipuolista peruutusoikeutta. Peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta.
7.5 Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisina kuin ne ovat. Tässä tarkoitetaan käytettyjen alennustuotteiden kauppaa. (Kuluttajansuojalaki, 5. Luku, 14§)

8. TUOTTEEN PALAUTUSOIKEUS / KAUPAN PURKAMINEN

8.1. Käyttäjän tulee aina ensisijaisesti ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme (info(at)eastmx.fi tuotteen palautusta tai kaupan purkua.
8.2. Käyttäjän tilaamilla tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus vastaanottamispäivästä. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossaan. Mikäli tuote on varta vasten asiakkaalle tilattu taikka tuotettu (ei varastotuote), emme ota palautuksia vastaan.
8.3. Sähköosilla ei palautus / vaihto-oikeutta, pl. takuuvaihdot. Koskee esim. ohjainlaitteita, CDI-yksiköitä yms.
8.4. Emme lunasta posti ennakko- tai jälkivaatimuspalautuksia. Väärin toimitettu tuote palautetaan asiakaspalautuksena postin kautta, väärin tilattu tuote palautetaan asiakkaan kustannuksella, mikäli sovitaan että sen saa palauttaa.
8.5. Puutteellisesti palautetut tuotteet palautetaan asiakkaalle tämän kustannuksella. Mahdolliset puuttuvat laitteet / osat tms. palautuksessa, veloitetaan asiakkaalta uushankintahintaa vastaavasti.

9. YLIVOIMAINEN ESTE (FORCE MAJEURE)

9.1. Myyjä ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Myyjän toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. RIITOJEN RATKAISU

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa, Suomen lainsäädännön mukaan

 

Valitse itsellesi ja pyörällesi parhaiten sopiva rahoitusmalli.

Meiltä saat aina monipuoliset rahoitusvaihtoehdot hankinnallesi! Voit valita perinteisen osamaksurahoituksen tai pienemmissä ostoksissa vakuudettoman ostorahoituksen valintasi ja tuotteen mukaan.

Lokakuun rahoitus kampanja!

Kaikkiin varastossa oleviin rekisteröitäviin moottoripyöriin rahoitus 1,99€ korolla + kulut!

Esim. KTM 790 Adventure 2023 214€/KK!!


Kertaluoton rahoitusesimerkki: KTM 790 Adventure 2023, hinta 15 341,00 € (sis.
toim. kulut), käsiraha 1 500,00 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 214,00 €,
luoton määrä yht. 14 190,00 € (sis. perustamismaksun 349,00 €), viimeinen
suurempi erä 3 328,95 €. Kuukausierä sisältää koron 1,99 %, perustamismaksun
349,00 € ja käsittelykulun 15,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 2 128,95 €,
luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 15 969,95 €, todellinen luottohinta 17
469,95 € ja todellinen vuosikorko 4,95 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen
ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto
Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Voimassa Lokakuun aikana tehtyihin kauppoihin, luovutus Marraskuun aikana.