ETÄMYYNNIN SOPIMUSEHDOT

Noudatamme Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja. Huutokauppakohteissa AUNE ehdot eivät ole voimassa.

 

Maksuehdot

 • Ostaja maksaa kauppahinnan tilisiirrolla, maksukortilla tai rahoituksella ajoneuvon luovutuksen yhteydessä, ellei muuta sovita. Varaosa- ja huoltopalvelut voi maksaa maksukortilla tai rahoituksella ja noutoautomaatissa ainoastaan maksukorteilla.
 • Myyjä ei ole velvollinen luovuttamaan ajoneuvoa ostajalle ennen kuin käteismaksuosuudeksi sovittu kauppahinta on maksettu.
 • Mikäli ajoneuvosta tai huolto- ja varaosapalveluista solmitaan osamaksukauppa, myyjä luovuttaa ajoneuvon tai tuotteen ostajalle, kun sovittu käsirahaosuus on maksettu myyjälle ja myyjä on saanut hyväksytyn rahoituspäätöksen rahoitusyhtiöltä.

Ostajan palautusoikeus

 • Etämyynnillä tarkoitetaan kaupankäyntiä, jossa ostaja ja myyjä eivät ole samanaikaisesti läsnä. Etämyynnin ehdot eivät täyty, jos ostaja on tutustunut ajoneuvoon tai tuotteeseen myyjäliikkeessä. Huutokauppa ei kuitenkaan ole etämyyntiä.
 • Asiakkaalla on mahdollisuus palauttaa ajoneuvo tai tuote Konepalvelu Kuivalainen Oy:lle neljäntoista (14) vuorokauden sisällä ajoneuvon rekisteröinnistä seuraavien ehtojen mukaisesti:
  • Palautusoikeus koskee yksityiskäyttöön hankittua, osamaksulla ostettua ajoneuvoa tai tuotetta.
  • Palautusoikeus ei koske ammatti- tai kilpailukäytössä ollutta tai jälleenmyyntitarkoitukseen hankittua ajoneuvoa.
  • Ennen palautusta asiakkaan on oltava yhteydessä myyjään palautuksen yksityiskohtien sopimiseksi.
  • Ostajan tulee palauttaa ajoneuvo tai tuote Konepalvelu Kuivalaiselle joka on ajoneuvon tai tuotteen asiakkaalle luovuttanut.
  • Jos uusi ajoneuvo tai tuote on otettu käyttöön, on ostajalla velvollisuus korvata peruuttamistilanteessa ajoneuvon tai tuotteen arvonalennus.
  • Jos kyseessä on käytettynä myyty ajoneuvo, palautushetkellä asiakas on ajanut sillä enintään tuhat (1.000) kilometriä.
  • Konepalvelu Kuivalainen palauttaa ajoneuvon kauppahinnan vähennettynä toimituskuluilla. Mikäli ajoneuvossa tai tuotteessa on osamaksurahoitus, vähennetään palautettavasta summasta mahdollisesti jäljellä oleva luotto (maksetaan rahoitusyhtiölle) sekä siihen liittyvät rahoituskustannukset (korko, perustamiskulut jne.).
  • Palautettavan ajoneuvon tai tuotteen tulee olla kaikilta osin samassa kunnossa kuin se oli asiakkaalle luovutettaessa. Varaosatuotteessa pakkaus pitää olla myyntikuntoinen ja osaa ei ole asennettu tai käytetty. Mahdolliset pesu- ym. puhdistuskustannukset vähennetään palautettavasta summasta.
  • Ajoneuvon mukana tulee olla kaikki ajoneuvoon kuuluvat vakiovarusteet sekä kauppahintaan kuuluneet lisävarusteet, avaimet ja asiapaperit.
  • Konepalvelu Kuivalainen Oy tarkistaa yhdessä asiakkaan kanssa, että ajoneuvo tai tuote täyttää edellä mainitut palautuksen ehdot.
  • Palautussumma maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille neljäntoista (14) vuorokauden sisällä ajoneuvon palautuksesta.
  • Jos Konepalvelu Kuivalainen huomaa ostajan palauttamassa ajoneuvossa tai tuotteessa puutteita myöhemmin, jotka ovat syntyneet ajoneuvon tai tuotteen ollessa ostajan hallussa, on Konepalvelu Kuivalainen Oy:lla oikeus hakea ostajalta takaisin ajoneuvon tai tuotteen arvon alenemista vastaava summa.

Tietoa riidanratkaisusta

Ensisijaisesti riita-asiat pyritään ratkaisemaan myyjän ja asiakkaan välisillä neuvotteluilla.

 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.

Linkki verkkovälitteiselle riidanratkaisufoorumille (Art. 14, EU asetus No 524/2013): http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Elinkeinonharjoittajan sähköpostiosoite: info@eastmx.fi

Valitse itsellesi ja pyörällesi parhaiten sopiva rahoitusmalli.

Meiltä saat aina monipuoliset rahoitusvaihtoehdot hankinnallesi! Voit valita perinteisen osamaksurahoituksen tai pienemmissä ostoksissa vakuudettoman ostorahoituksen valintasi ja tuotteen mukaan.

Lokakuun rahoitus kampanja!

Kaikkiin varastossa oleviin rekisteröitäviin moottoripyöriin rahoitus 1,99€ korolla + kulut!

Esim. KTM 790 Adventure 2023 214€/KK!!


Kertaluoton rahoitusesimerkki: KTM 790 Adventure 2023, hinta 15 341,00 € (sis.
toim. kulut), käsiraha 1 500,00 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 214,00 €,
luoton määrä yht. 14 190,00 € (sis. perustamismaksun 349,00 €), viimeinen
suurempi erä 3 328,95 €. Kuukausierä sisältää koron 1,99 %, perustamismaksun
349,00 € ja käsittelykulun 15,00 €/kk. Luottokustannukset yht. 2 128,95 €,
luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 15 969,95 €, todellinen luottohinta 17
469,95 € ja todellinen vuosikorko 4,95 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen
ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto
Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Voimassa Lokakuun aikana tehtyihin kauppoihin, luovutus Marraskuun aikana.