Hyödynnä lippuetu MP-Messuille!

Hyödynnä lippuetu MP-Messuille!

MP 23 MOOTTORIPYÖRÄMESSUT 3.-5.2 Helsingin Messukeskuksessa Hyödynnä -5€ alennus MP-Messujen lipun hinnasta koodilla: EASTMXMP23 Liput löydät osoitteesta mpmessut.fi

Myymälä suljettu Lauantai 1.10.2022

Poikkeuksellisesti myymälä suljettu Lauantaina 1.10.2022.Tavoitat meidät puhelimitse sekä Kiteen Cross Country SM-kilpailusta!
GASGAS crossi & enduro mallien koeajot Kiteellä

GASGAS crossi & enduro mallien koeajot Kiteellä

Koeajopäivä 14.9.2022 Kitee, Aimo klo 14-20Koeajettavissa:GASGAS MC E-5 lasten sähköcrossiGASGAS MC 85GASGAS MC 250FGASGAS MC 350FGASGAS MC 450FGASGAS EC 250GASGAS EC 300GASGAS EC 250FGASGAS EC 350F Tapahtumassa koeajettavissa myös GASGAS sähköpyöriä!GASGAS G CC 3.0GASGAS G Cross Country 2.0GASGAS G Cross Country 7.0GASGAS G Cross Country 4.0GASGAS G Enduro 1.0Tapahtumassa myös GET ecujen koeajo, mahdollista koeajaa omassa pyörässä!
Pääsiäisen aukioloajat!

Pääsiäisen aukioloajat!

Pääsiäisenä liikkeemme on suljettu. Palvelemme taas tiistaina 19.4. klo: 9.00 alkaen.
GASGAS polkupyörät east mx tuotevalikoimaan!

GASGAS polkupyörät east mx tuotevalikoimaan!

East mx on sopinut GASGAS polkupyörien jälleenmyynistä Itä-Suomen alueella. Mallistossa on sähköavusteisia polkupyöriä niin maastoon täysjousto malleja vaativammallekin kuljettajalle sekä CrossCountry kuskille etujoustolla olevia malleja. Unohtamatta myöskään retkipyöräilijöitä, löytyy 3 eri mallia myös heille.Ensimmäisiä malleja odotetaan saapuvaksi heti Joulukuun -21 alussa.
east mx GASGAS jälleenmyyjäksi

east mx GASGAS jälleenmyyjäksi

Joensuulainen East MX toimii valtuutettuna GASGAS-jälleenmyyjänä Itä-Suomessa ja lisäksi toimii Suomen virallisena GASGAS-kisatiimi.East MX panostaa ensi kaudella todella vahvasti kilpailutoimintaan ja ensi kaudella tiimin väreissä tullaan näkemään vuoden 2020 motocrossin MX2-luokan Suomen mestari Kimi Koskinen ja MX1-luokassa 2020 SM-pronssille ajanut Emil Silander.East MX panostaa vahvasti kilpailutoimintaan, mutta samalla sitä tullaan hyödyntämään jälleenmyynnissä.Tulemme olemaan vahvasti näkyvillä kilpailuissa myös myyntipisteen kautta. Kierrämme kaikki SM-kilpailut sekä osan MX-liigakisoista ja mukana on aina myös GASGAS-myyntiosasto. Meillä on esillä uusia tuotteita ja meidän kauttamme saa myös kisapaikoilla suoraan varaosia ja tarvikkeita.